V tuzemsku je obrovské množstvo podnikateľov a firiem s rovnakým problémom, nevie efektívne riadiť projekty, zamestnancov, klientov, účtovníctvo a čokoľvek ďalšie. Možno si hovoríte, že mať na starosti toľko vecí je predsa veľmi náročné. Náročné je to vtedy, ak máte na každú z týchto činností program zvlášť alebo ich riadite papierovou metódou. Je 21. storočie a pokiaľ chcete byť konkurencieschopní, je potrebné objaviť, ako fungujú moderné spoločnosti.

Základom je CRM systém

Používať na každú činnosť iný program je príliš namáhavé, neprehľadné a chaotické. Všetky funkcie môžete mať v jednom jedinom nástroji, v CRM systéme zvanom AutoCRM. Ide o najpokročilejší systém svojho druhu na slovenskom trhu a napriek tomu, že je najlepší, je zároveň tak ľahko ovládateľný, že s ním zvládne pracovať úplne ktokoľvek. Tento systém môže mať mnoho funkcií, ale budú do neho zahrnuté len tie, ktoré skutočne využijete.
Každá funkcia je na ovládacom paneli zastúpená svojou entitou a vy si len prepínate také funkcie, ktoré práve potrebujete, od zamestnancov až po účtovníctvo ai. Hľadáte na projektové riadenie – softvér? Môžete tu skvele riadiť projekty. Môžete z jedného miesta úlohovať všetkých zamestnancov, prideľovať im prácu, sledovať stav projektov, termíny dokončenia aj harmonogramy kolegov. Môžete odtiaľto komunikovať s klientmi, zasielať im reporty, ponuky aj newslettre. Môžete tu mať kompletné účtovníctvo, zoznam kontaktov, správu kampaní, obchodné príležitosti a ďalšie. Tiež budete mať konečne prístup k dôležitým informáciám, ktoré ste predtým možno ani nepoznali, od vášho obratu za rôzne obdobia až po neuhradené faktúry, návštevnosť webu, vyťaženosť zamestnancov a mnoho ďalšieho. Tento CRM systém úplne zmení celú vašu firmu a umožní jej lepšie riadiť, aby mohla rásť. Môžete si ho vyskúšať úplne zadarmo a to priamo na webe AutoCRM.sk.