Malé je krásne, naviac priestranné a funkčné – Spoločnosť ZALMAN predstavila dve nové PC skrine typu Mini Tower rady T. Tieto malé konštrukcie sú vybavené všetkými špičkovými riešeniami, ktoré poznáte z veľkých modelov tohto výrobcu. Do priestranných a elegantných skríň ZM – T3 a ZM – T4 s čiernym vnútrom sa zmestia grafické karty s dĺžkou až 30 cm. Správne prúdenie vzduchu zaistí dva ventilátory, ktoré sú súčasťou dodávky, užívateľ si k tomu môže namontovať dva dodatočné. Predné vývody vzduchu zaručujú účinné chladenie pevných diskov a teplota vo vnútri skrine je tak udržiavaná na nízkej úrovni.

Zalman Desktop tower skrine

So skriňami ZM – T3 a ZM – T4 sa dodávajú nasledujúce ventilátory – zadné s priemerom 92 mm a predné o priemere 120 mm. Dodatočné dva ventilátory 120 mm je možné namontovať na bočnú stenu. Aby bolo zabránené prenikaniu prachu dovnútra konštrukcie sú na prednom, spodným a bočným prívodu vzduchu umiestnené prachové filtre.

Pre zvýšenie užívateľského komfortu je konštrukcia skríň ZALMAN rady T do maximálnej miery zjednodušená a vybavená špičkovými riešeniami :
– Pre montáž stien a pre inštaláciu diskov nepotrebujete náradie
– Optimálna dĺžka skrine umožňuje inštalovať na základnej doske grafickú kartu s dĺžkou až 300 mm
– Použitím špeciálnych priechodov v základnej doske je možné zabrániť motanie káblov
– Hrany stien a vnútorných konštrukcií sú ohnuté, aby bolo zabránené zranenie počas montáže
– Gumené pätky v dolnej časti skrine a pod napájacím zdrojom účinne tlmia vibrácie a zaisťujú tichý chod zariadenia
– Skriňa bola prispôsobená na montáž systému vodného chladenia – otvory pre hadice vonkajšieho chladiča sa nachádza v zadnej stene
– Na podstavci pre základnú dosku (pri procesori) je umiestnené špeciálne okienko, aby montáž chladiča CPU nevyžadovala demontáž základných dielov z počítača
– Zdroj sa montuje v dolnej časti skrine.
Skrine ZALMAN ZM – T3 a ZM – T4 obsahujú jednu externú pozíciu (pre rámčeky, mechaniky alebo regulátory otáčok), dve interné pozície 3.5 “ pre pevné disky a tri interné 2.5 „. Obidva modely umožňujú nainštalovať až štyri rozširujúce karty pre jeden slot. V hornej časti je umiestnený jeden port USB 2.0, jeden port USB 3.0, mikrofónový vstup, slúchadlový výstup, tlačidlo Power a Reset.

Rozmery každej skrine sú: 364 (D) x 189 (Š) x 427,5 (V) mm. Sú vyrobené z ocele a pevného plastu čiernej farby.