Potrebuje vaša výroba skvalitnenie výrobného procesu bez vysokých nákladov? Vylepšenia sa dajú nájsť v maličkostiach. Napríklad v zavedení lepších prepraviek do výrobného procesu.

prepravkami KLT pracujú tí najúspešnejší výrobcovia. Ide o nenahraditeľný typ prepravky pre automobilový priemysel. Prepravky sú univerzálne a opakovane použiteľné, s vysokou odolnosťou. Šetria preto náklady firmám. Súčasne sú tiež veľmi ekologické, pretože vydržia a následne sa dajú recyklovať. Hladký povrch prepraviek umožňuje jednoduchú možnosť čistenia. Prepravky majú naviac odtokové otvory, takže voda z nich vytečie, či už pri ich čistení, alebo kedykoľvek v procese výroby potrebujeme, aby z prepravky vytiekla tekutina.

Prepravky, ktoré niečo vydržia

KLT prepravka sa nebojí vody, ale ani rôznych chemikálií. Je odolná voči olejom, kyselinám aj lúhu. Znesie taktiež vysoké tepelné záťaže, či už do mínusových teplôt, alebo do plusových. Odolá teplotám od -20 °C až do 100 °C.

Prepravky sú vybavené úchytmi pre pohodlnú ručnú manipuláciu, ale aj zosilnenými plochami a zdvíhacími drážkami pre manipuláciu pomocou zdvíhacej techniky. Môžu sa používať s vekom aj bez neho. Pre jeho použitie majú špeciálnu drážku. Nechýba ani otvor pre zaplombovanie veka.

Takto praktické prepravky nenechávajte len výrobcom v automobilovom priemysle. Využitie nájdu aj inde. Ich predajca, spoločnosť PK Group SLOVAKIA s.r.o., ich odporúča používať s plastovými vozíkmi pod prepravky. Tie ešte viac zjednodušujú manipuláciu s vozíkmi.

Vozíky sú ďalší pomocníci, ktorí do vašej výroby prinesú lacnú inováciu

Potrebujete špeciálne vozíky? Vyrobte si ich. Kolieska pojazdové vám k nim dodá taktiež PK Group SLOVAKIA. Firma ponúka pojazdové kolieska pre potravinársky priemysel, spotrebný priemysel aj pre ďalšie odvetvia. Nechýbajú ani antistatické kolieska. Firma tiež sama vyrába kvalitné vozíky pre ľahšiu manipuláciu s prepravkami.