Chcete sa zahrať na tajného agenta a konečne vidieť, čo sa deje za vašim chrbtom? Nemusíte neustále niekde sliediť, pomôže vám fotopasca!

Každý človek niečo v živote sleduje. Niektorí vedci sledujú živočíchy vo voľnej prírode, farmári sledujú produkciu a vývoj svojich zvierat, policajti sledujú verejné priestranstvá. A my, bežní ľudia, si vždy nájdeme niečo, čo chceme sledovať. Či už je to naše auto zaparkované na parkovisku, partner, chata… Čokoľvek sledujete, jedna vec platí pre všetkých, a to skutočnosť, že sledovanie je skutočne namáhavá činnosť. Či už fyzicky, ale najmä časovo. Skúste si predstaviť takúto situáciu. Tento rok sa vám na záhrade pri vašom dome podarilo vypestovať nádhernú úrodu jahôd. Krásne, obrovské, červenšie ako červené, a tá chuť! Každý vám ich môže závidieť. A veru aj závidí. Vždy keď sa vrátite domov z práce a pozriete sa na jahody, je ich každým dňom akosi menej. A vy ste ich predsa zatiaľ nezbierali… Žeby za to mohol nejaký škodca? Asi nie, zatiaľ ste žiadneho na svojej záhrade nespozorovali. Škodca však vie byť aj človek, v podobe susedov. Chcete sa uistiť že sú to naozaj oni a prichytiť ich pri čine, ale máte oveľa dôležitejšie povinnosti ako sa niekde skrývať a sliediť. Tu sa hlási o slovo fotopasca.

Jednoduchosť nadovšetko

Fotopasce fungujú na mimoriadne jednoduchom princípe, ktorý pochopí každý, a tak práca s nimi nie je žiadnou namáhavou záležitosťou, práve naopak. Fotopasca má malé rozmery a zafarbená je tak, aby bola čo najviac nenápadná. Obal fotopasce je vodeodolný, čo umožňuje používať fotopascu aj vonku pri nepriaznivom počasí. Fotopasca nie je závislá na elektrickej energii zo siete, ako zdroj energie slúžia baterky, čo jej dodáva nezávislosť. Fotky, prípadne video, ktoré fotopasca zachytí, sú vo vysokej kvalite, často HD. Fotopasca dokáže fotiť aj v noci, aby však aj v tomto prípade zostala nenápadná, používa blesk, ktorý je neviditeľný pre človeka a zvieratá. Videá a fotky následne posiela na váš telefón, např. Xiaomi v podobe MMS, alebo emailu. Jednoduché, čo poviete? Zaobstarajte si jednu aj vy a viďte neviditeľné!