Aj napriek tomu, že podlahové značenie je v súčasnej dobe častokrát veľmi podceňované, v rámci mnohých prevádzok sa oplatí jeho realizácia. Je to najmä z toho dôvodu, že dokáže uľahčiť orientáciu a zvýšiť bezpečnosť vo väčšom priestore.

Existuje niekoľko druhov podlahového značenia. Napríklad, môže ísť o podlahové nátery, kedy sa logistické čiary natrú špeciálnou farbou. Podlahové značenie sa najčastejšie vykonáva pomocou podlahových pások, ktoré obsahujú vysoko odolné lepidlo. Výhodou tejto metódy je, že v prípade potreby sa dá pásky jednoducho odstrániť a aj aplikácia je veľmi rýchla.

Podlahové etikety

Logistické priestory je možné vyznačiť aj špeciálnymi podlahovými etiketami. Tie sa najčastejšie vyrábajú práve z polykarbonátu, prípadne kovu. Takáto možnosť je tiež veľmi obľúbená a realizuje sa najčastejšie v rámci skladov, kedy uľahčuje do vysokej miery orientáciu zamestnancom.

To, ktorú formu značenia si vyberiete je len na vás. Určite však odporúčame, aby ste sa obrátili na odborníkov v tejto oblasti. Tí vám radi pomôžu a nájdu pre vás to najvhodnejšie riešenie.

Jaclean ako správna voľba

Pravdepodobne by ste nechceli robiť podlahové značenie samovoľne. Samozrejme, vždy máte takú možnosť, no nie vždy sa to oplatí. Lepším riešením je preto priplatiť si viac aj za prácu ľudí, ktorí zrealizujú podlahové značenie vo vašej prevádzke. Jednotkou na trhu je v tomto prípade firma Jaclean.sk, ktorá robí podlahové značenie už niekoľko rokov na trhu. Konkrétne ide o 14 úspešných rokov, počas ktorých nadobudli množstvo zručností a vedomostí. Prečo si však vybrať zrovna túto firmu? Ich čaro spočíva najmä v tom, že sa sústreďujú hlavne na kvalitu a precíznosť pri svojej práci. Okrem podlahového značenia sa venujú aj hĺbkovému čisteniu podláh.