Ak aj vy patríte medzi ľudí, ktorí obľubujú formulu 1, prinášame vám tipy na produkty, ktoré by vám v zbierke nemali chýbať. Ide o modely, ktoré sú maximálne originálne a rozhodne vás potešia.

Či už obľubujete formulu 1 vy alebo vaši blízki, originálne modely by vám nemali chýbať. Ide aj o skvelú inšpiráciu na darček k sviatku, poprípade len tak pre potešenie svojej vlastnej zbierky. Pravdepodobne máte aj svojich obľúbených jazdcov a preto by si mali zaobstarať aj ich modely. Rozhodne ide o investíciu, ktorá sa jednoducho oplatí.

Tibormodel ako správna voľba

Skvelým riešením je e – shop tibormodel, kde máte možnosť nájsť širokú ponuku modelov formule 1, ale aj rôznych automobilov a modely autošportu. Či už ide o staré alebo nové autá, máte na výber. Skvelým riešením sú modely formule v mierke 1 : 18. Pri kúpe si máte možnosť vybrať aj z rôznych rozmerov, a to podľa vlastných preferencií a možností.

Skvelým riešením sú figuríny

Doteraz ste sa pravdepodobne stretli len s modelmi áut, poprípade formúl alebo motoriek. Na e – shope tibormodel však máte možnosť zakúpiť si aj figuríny jednotlivých jazdcov. Ide napríklad o model 2020 schumacher. Tento model predstavuje jazdca s prilbou a ide rozhodne o veľmi cenný kúsok. Opäť si máte možnosť vybrať z viacerých rozmerov, no jednoznačne musí táto figurína patriť do vašej domácej zbierky modelov.

Inšpirácia na darček

Ak máte v blízkosti rodinu, poprípade priateľov, ktorí obľubujú formulu 1 alebo iné automobily či motorky, neváhajte im zakúpiť moderné a originálne modely. Rozhodne ide o cenné kúsky a oplatí sa do nich zainvestovať. Vaši blízki sa určite potešia, o tom niet pochýb. Preto neváhajte a na e – shope tibormodel si vyberte aj vy produkty, ktoré si jednoznačne zamilujete už na prvý pohľad.