Kvalitné zabezpečenie domu zaistí, že sa nebudete stresovať pri každom odchode. Nestačí byť totiž poisteným. Doma nechávame často veci, na ktorých nám záleží a žiadne poistenie nám škodu nahradiť nedokáže.

Nenechajte sa vykradnúť

Zamyslite sa, o čo doma by ste nechceli prísť. Počítač je nahraditeľným, ale čo dáta na ňom? Nie vždy si ich zálohujeme a často máme doma aj tieto záložné zariadenia. Prísť o fotografie z prvého roku svojho dieťaťa je nenahraditeľnou stratou. Rovnako ako veci, ktoré majú pre nás nostalgickú hodnotu. Či už ide o obraz po starej mame, šperk po mame či trebárs gitara po otcovi.

Mnohí dnes naviac prestávame dôverovať bankovým inštitúciám a skladujeme si doma i majetok, napríklad v podobe zlatých investičných mincí či tehál. Máme ho síce zaistený v trezore, ale nemusí to stačiť. Zlodeji svoje remeslo výborne ovládajú a je dôležité im do cesty postaviť viac než len jednu prekážku. Každé bývanie by dnes malo byť zaistené vhodným bezpečnostným systémom. Zlodeji dnes smelo vojdú do domu aj behom nášho spánku. Chcete to riskovať, keď v dome spia naviac aj vaše deti?

Komfortné zabezpečenie domov z Čiech

Skvelé zabezpečenie domov aj bytov ponúka spoločnosť Jablotron. Táto česká firma sa vypracovala na špičku vo svojom obore nielen v Českej republike, ale dobila aj zahraničné trhy, vrátane slovenského. Dodávateľom zariadení tejto značky na Slovensku je spoločnosť Hacom. Jablotron však dnes už ponúka omnoho viac než len zabezpečenie budov. Jeho zariadenia patria do kategórie inteligentnej domácnosti. Umožňujú vám bezdrôtové ovládanie svetiel, ventilátorov, termostatov, žalúzií či zavlažovania.

Kamery dnes vidia lepšie

Dôležitou súčasťou zabezpečovacích systémov sú kamerové sety obsahujúce kamery a monitorovacie zariadenia. Kamerové systémy dnes obsahujú veľmi kvalitné kamery pripojené cez wifi a okamžite odosielajúce záznamy z kamier mimo objekt. Majú vysoké rozlíšenie, často s nočným videním. Aj tieto systémy montuje a servisuje firma Hacom.