Veľké mestá, akým je aj Žilina, sú veľmi ohrozené krádežami. Vykrádajú sa byty aj domy. Zatiaľ čo byt na vyššom poschodí ochránia kvalitné bezpečnostné dvere a zámok, s ochranou domu je to zložitejšie.

Ani tie najkvalitnejšie bezpečnostné vchodové dvere rodinný dom pre vykradnutím neochránia. Rodinný dom má vždy hneď niekoľko citlivých bodov, ktoré vedia zlodeji veľmi jednoducho prekonať. Môžu to byť dvere do záhrady, balkónové dvere, okná, ale dokonca ani tie strešné nemusia byť neprekonateľnými. Kto nechce žiť za mrežami, v zamrežovanej domácnosti, tomu väčšinou nezostáva nič iné, než premýšľať nad iným, moderným zabezpečením.

Alarm miesto mreží

Alarm do domu predstavuje moderné a sofistikované zabezpečenie rodinného domu. Dodávka bezpečnostného systému s alarmom, to je komplex detektorov, ovládačov, antén, prístupových modelov, držiakov a ďalších súčastí. Ideálne je objednať si dodávku alarmu ako službu na kľúč. Od naplánovania vhodného riešenie, cez dodávku kvalitných zariadení, až po inštaláciu a otestovanie celého systému.

TIP: Alarm do domu Žilina – to sú služby firmy Hacom.sk

V dome s alarmom sa konečne začnete cítiť bezpečne vy i vaša rodina

Vedeli ste, že veľká časť krádeží sa dnes odohrá v dobe, kedy sme doma, väčšinou keď spíme? Takýto zážitok môže viesť až k trvalým psychickým poruchám. Zlodeji nás vedia pripraviť o pocit bezpečia vo vlastnom domove, ale aj o veci, ku ktorým máme citovú väzbu. Často nás viac mrzí ukradnutý bezcenný medailónik po babičke, či prvé náušničky našej dcéry, než drahá technika, ktorú si zlodeji odnesú. Pokiaľ v nej teda nemáme kompletne nezazálohované fotografie našich detí. Veci nám obvykle zaplatí poisťovňa, ale strata pocitu bezpečia a osobných vecí sa nahradiť nedajú. Kvalitný alarm zaistí našu domácnosť, ale aj dom našich rodičov. Nechajte inštalovať alarm aj im. Firma Hacom.sk ponúka služby v Žiline a v okolí.