Ak hráte Counter Strike, potom iste viete, že nože sú nenahraditeľnou výbavou každého hráča. Vyznačujú sa ojedinelým dizajnom, dokonca si ich môžete vo virtuálnom prostredí upraviť podľa svojich predstáv. Ak zbierate všetko, čo je spojené s Counter Strike, aj v reálnom živote, vedeli ste, že zohnať môžete tiež legendárne nože?

Ak sa povie zbrojný priemysel, zrejme si ako prvé predstavíte granáty, delostrelecké rakety, mínomety a strelné zbrane. Pritom odvetvie je oveľa širšie a pestrejšie. Zahŕňa tiež zbrane palné, sečné a bodné. Práve o poslednej spomínanej skupine sa v nasledujúcich riadkoch rozpíšeme, lebo do nej spadajú aj nože CS:GO.

Kúpte si repliky CS:GO nožov

V Counter Strike predstavujú nože základné vybavenie. Zaujímavosťou je, že v hre je nemôžete zakúpiť, dokonca ani vymieňať, pretože sa jedná o povinnú výbavu, ktorú len tak nestratíte. Ak ale chcete mať lepší zážitok z hry, ponúka sa vám možnosť dizajn noža si upraviť podľa vlastných predstáv, a to za pomoci skinov.

V hre máte k dispozícii celý rad skinov, ktoré sa líšia farbou a efekty. Predstavte si ale, že si môžete zakúpiť CS:GO nôž aj v reálnom svete, a tým zladiť seba s hernou postavou.

Pravdepodobne ste ani netušili, že rovnaké nože, ako sú nože CS:GO, využívali obyvatelia Filipínskej republiky aj v rybárstvu a poľnohospodárstvu, teda nemajú úlohu len v bojových športoch a pri sebaobrane. Postupom času sa začali v poľnohospodárstve a rybárstve používať iné nástroje, ale aj tak nože nestratili svoju multifunkčnosť. Stále je používa celý rad profesionálov, a to napríklad záchranári, poľovníci a podobne.

CS:GO nože sa pýšia ojedinelým prevedením

Charakteristickým rysom CS:GO nožov je zakrivená a tvarovaná rukoväť, ktorá je prispôsobená tak, aby sa dalo nôž ľahko uchopiť. Produktové portfólio CS:GO nožov nájdete v internetovom obchode karambit.sk. Ohromí vás detailné spracovanie. Súčasťou balenia je aj puzdro. Poteší vás, že sa jedná o vskutku originálnu repliku, ktorá si získa vo vitríne v obývacej izbe svoje miesto.

Ak vám ale CS:GO nože nič nehovoria, nevadí. Určite máte vo svojom okolí nejakého skalného fanúšika, ktorý taký darček zaručene ocení. CS:GO nože sú ideálnym darčekom aj k narodeninám a ďalším príležitostiam.

V ponuke sú okrem iného zatvárateľné varianty. CS:GO nože môžete poznať aj pod názvom karambit, čo je relatívne malý nôž, ktorý môžete mať práve pre jeho rozmery neustále pri sebe. Od ostatných nožov na trhu sa líši čepeľou, lebo je výraznejšie zahnutá. Ešte navyše má karambit jeden či dva bezpečnostné krúžky.

Zohnať sa dajú modely zlatej, modrej i červenej farby. Dĺžka sa štandardne pohybuje okolo osemnástich centimetrov, ale nie je to vždy pravidlo. Keďže je CS:GO nôž vyrobený z kvalitnej ocele, vydrží vám dlho a poslúži vám za akejkoľvek situácie.

Prečo si CS:GO nôž zaobstarať?

Ak si hovoríte, že nemáte dôvod si taký nôž obstarávať, potom ste na omyle. Nemusíte byť vzdorovitý fanúšik hry Counter Strike, aby ste sa nožom vybavili. Ak sa pohybujete v menej bezpečných lokalitách, zrejme oceníte, že budete mať pri sebe nejakú pomôcku na ochranu. Rovnako tak či často cestujete do hôr, lozíte po skalách a podobne. Stačí, aby ste boli trochu zruční a použitie noža zvládnete sami.

Kompletnú ponuku karambitov nájdete na webovej stránke karambit.sk, kde si môžete vybrať produkty z jednotlivých podkategórií, a to napríklad karambit Fade, Tiger Tooth, Lore, Slaughter, Doppler, Crimson Web či Case Hardened. Pri každom produkte máte vždy technické špecifikácie, ktoré vám prezradia, akú má nôž čepeľ, dĺžku aj váhu. Ceny sú rôzne a pohybujú sa pokojne aj okolo desiatich euro.