V podstate nezáleží na tom, v akom odvetví pôsobíte, pretože konkurencia je obrovská naprieč všetkými oblasťami. Ak sa ale chcete odlíšiť a zviditeľniť, je nevyhnutné mať nastavený správny marketingový plán, ktorý by mal zahŕňať ako online, tak aj offline nástroje. V nasledujúcich riadkoch vám prezradíme, prečo je vonkajšia reklama aj v dnešnom digitálnom svete tak dôležitá.

Billboard je viditeľný 24 hodín denne

Pri budovaní povedomia o značke vás zrejme zaujímajú čísla, teda merateľnosť efektivity reklamy. Pokiaľ vonkajšiu reklamu umiestnite na strategické miesta, môžete zasiahnuť až 92 % populácie regiónu. Veľkoplošná tlač má jednu obrovskú výhodu. Vidieť je 24 hodín denne a 7 dní v týždni. Billboardy sa navyše prispôsobujú priamo na mieru konkrétnej firme. Pochopiteľne je nevyhnutné, aby bola reklama zapamätateľná, pútavá a vzťahovala sa na činnosť vášho podnikania.

V porovnaní s televíznou reklamou či bannery na internete sú billboardy vnímané oveľa lepšie, a to je ďalší dôvod, prečo sa do nich oplatí investovať.

Veľkoformátová tlač aj pre menšie firmy

Pri realizácii marketingovej stratégie nezáleží na tom, ako veľká ste firma. Aj menšie spoločnosti by sa mali vedieť propagovať, pretože inak nezískajú ďalších zákazníkov a potenciálnych obchodných partnerov. Z menšie firmy sa vďaka správnej reklame môže naraz stať stredná firma, a potom pokojne aj veľká firma.

Uchopte šancu za správny koniec. Oslovte spoločnosť RAVAFOL, ktorá sa na veľkoformátovú tlač špecializuje. Zhotoví vám billboardy, megaboardy, bigboardy, wallboardy, ale aj citylighty. Pozrite sa do ponuky formátov, určite nájdete taký, ktorý vyhovuje aj vašim potrebám. Niektoré varianty sú navyše zhotovené do 24 hodín. RAVAFOL sa postará o všetko od návrhu cez vizualizáciu až po montáž. Vy sa tak nemusíte o nič starať.