Potrebujete kvalitu, ale súčasne čo najnižšiu cenu IT? A kto nie? Tí múdrejší vedia, že riešením je nákup repasovanej techniky.

Repasované PC, notebooky, aj monitory vám dokážu ušetriť až 50 % nákladov za zakúpenie tejto techniky. Vravíte si, že si takto môžete kľudne kúpiť techniku z bazáru? Tak to pozor! Repasované notebooky sú kvalitnejšie, menej používané a spoľahlivejšie.

E-shop Lacnepc.sk je kvalitný český e-shop s repasovanou IT, ktorý predáva aj na Slovensko. Technika v ponuke nie je vykupovaná od jednotlivcov. Ide o techniku zo zahraničia, ktorá je na vysokej úrovni. Obvykle je z operatívnych leasingov veľkých firiem, často napríklad z bánk. Tie obnovujú techniku pravidelne a po veľmi krátkej dobe. Vďaka tomu dostávate zariadenie, ktoré takmer nie je opotrebované, ani morálne zastarané. Firma túto techniku dováža v obrovskom množstve, tá prechádza prísnym sitom a k zákazníkom sa dostáva len tá najlepšia kvality. Kupujete kvalitné repasované notebooky, PC aj repasované LCD monitory za zhruba 50 % pôvodnej ceny. Technika je v kvalite, ktorú by ste si obvykle ako novú nemohli či nechceli kúpiť kvôli jej cene.

Počítač aj s operačným systémom

Mnoho užívateľov si chce kúpiť PC aj s operačným systémom. Niektoré repasované PC a notebooky sú s nim dodávané a priamo na počítači býva nalepený aj COA licenčný štítok. Tento SW tak môžete legálne užívať, lebo je súčasťou PC. Ak operačný systém nie je súčasťou, môžete si jeho inštaláciu v e-shope objednať, aby vám prišiel k práci pripravený počítač.

Repasované počítače do firiem aj do domácností

Internetový obchod LacnePC sa zameriava na predaj IT techniky súkromným osobám, ale aj firmám. Každý, kto hľadá ideálny pomer medzi cenou a výkonom, môže siahnuť po ponuke z tohoto e-shopu. Techniku kupujete preverenú, s perfektnými informáciami o jej stave, taktiež so zárukou 12 mesiacov, ktorej dĺžku si je možné naviac predĺžiť. Doručenie na Slovensko trvá maximálne štyri dni a dopravné je už od 5 EUR.