Reklama na Facebooku dokáže povýšiť marketing na iný level. Množstvo ľudí však túto možnosť nevyužíva, a to je obrovská škoda. Sociálne siete ponúkajú širokú škálu možností, ako zvýšiť návštevnosť vášho webu. Facebook reklama je jednou z možností.

Reklama na Facebooku je vysoko účinná, lacná a ľahko nastaviteľná. Má rôzne podoby, ako napríklad video reklama, reklama v príbehoch či priamo v chate. My vám prinášame dôvody, prečo by ste aj vy mali využiť túto formu propagácie.

Nízka cena

Najnižšia cena, za ktorú si môžete dať vyrobiť Facebook reklamu je 1 €. Čo za to získate? Desiatky, stovky či tisícky zhliadnutí. Reklama na Facebooku je tak nízko nákladná a prinesie vám množstvo výhod. Ide o investíciu, ktorá sa rozhodne oplatí. Okrem iného, máte na výber. Môžete platiť za klik, zobrazenie alebo konverziu. Cenu si máte možnosť nastaviť sami, poprípade sa vám bude meniť automaticky.

Vysoká účinnosť

Sociálnych sietí je v dnešnej dobe skutočne veľa. Žiadna vám však neprinesie takú účinnosť, ako reklama na Facebooku. Práve na tejto sociálnej sieti je návratnosť najvyššia zo všetkých. Vďaka Facebook reklame môžete zvýšiť návštevnosť svojho webu, ponúknuť niečo viac tým, ktorí u vás už nakúpili, poprípade pripomenúť ľuďom produkty, ktoré sa im páčili. Svoju reklamu si tiež viete optimalizovať tak, že sa vám investícia vráti niekoľkokrát.

Reklama podľa vlastných predstáv

Reklamu na Facebooku si môžete naaranžovať podľa vlastných predstáv. Správca reklám je skutočne prehľadný. To je dôvod, prečo s reklamou na Facebooku budú vedieť zaobchádzať aj úplní začiatočníci. Vyskúšajte si vlastné formáty, umiestnenie, obrázky, videá či dokonca možnosť vloženia vlastného textu.

Neváhajte a skúste reklamu na Facebooku aj vy. Váš web to posilní a zároveň aj povýši na inú úroveň. Vďaka tomu získate nových zákazníkov a zvýšite si tak predaj svojich služieb.