Vybrať originálny darček, ktorý obdarovanú osobu skutočne poteší, nie je vždy práve najjednoduchšia činnosť. Pozrite si pár originálnych tipov na darčeky, ktoré rozhodne vyčaria úsmev na tvári!

Poznáme to predsa asi všetci. Tak ako každý rok, aj tento rok má vaša mama narodeniny. Aké prekvapenie, že? Tak ako obvykle, aj tento rok ste si na jej narodeniny spomenuli tri dni pred veľkým dňom D, čo rozhodne nie je dobré. Máte len tri dni na to, aby ste vymysleli a kúpili darček, ktorým vyjadríte všetku tu lásku a vďaku za to, čo vaša mama pre vás celý život robí. Možno sa dokonca nachádzate ešte vo vyššom leveli prúseru, a to takom, že vaša mama má okrúhle narodeniny. Čo teraz? Problém, ktorému musíte čeliť, je skutočnosť, že keďže darčeky pre mamu vymýšľate niekoľkokrát do roka, na Vianoce, narodeniny, meniny, deň matiek a podobne už dlhé roky, pravdepodobne ste si už minuli prakticky všetky nápady na originálne darčeky. Stojíte pred náročnými tromi dňami, za ktoré musíte všetko vymyslieť. Keďže vaši kamaráti a rodinní príslušníci sú na tom podobne ako vy, prípadne vám poradia niečo, čo nie je ničím špeciálne, rozhodnete sa vyhľadať odbornú pomoc. A tá prichádza práve teraz!

Kam na darčeky? Predsa do FaxCopy!

Ako prvé si asi kladiete otázku, kam vlastne ísť, aby ste nejaký špeciálny darček našli. Odpoveď je jednoduchá – do FaxCopy. Aké veci nájdete v ponuke? Je ich skutočne veľa! Napríklad také foto kalendáre. Tie sú zložené zo stránok, na ktorých sú vaše fotky, foto kalendáre sú tak veľmi milým spôsobom, ako sa vašej mame každý deň pripomenúť, keď si bude pozerať aktuálne poznámky k danému dátumu. Ďalším super spôsobom, ako sa vďaka originálnemu darčeku pripomenúť každý deň, sú hrnčeky s fotkou. Zaujímavým riešením môže byť aj fotoobraz, prípadne jeho vyšší level – obrazy na plátno. Čo je originálnejšie, ako vami navrhnutý fotoobraz alebo obraz na plátno? Originálnym darčekom môže byť aj tričko s potlačou, prípadne tričká s nápismi. Fotky zo spoločných výletov môžete dať aj do podoby fotoknihy, práve fotokniha je tiež jedným zo super nápadov na darček. Nech si už vyberiete čokoľvek, môžete si byť istí, že dotyčnú osobu takýto darček veľmi prekvapí a poteší. Nech je to už vaša mama, otec, priateľka alebo kamarát.