Nevýhodné zákonné poistenie, prípadne havarijné poistenie vozidla je zbytočným žrútom peňazí a nervov. Získajte najvýhodnejšie poistenie, dnes je to skutočne jednoduché!

Porovnávanie je jednou zo základných vecí, ktoré človek musel odjakživa robiť, aby prežil. Spočiatku veci ako porovnávanie plodov jednotlivých rastlín, aby sme sa vyhli konzumácií nejakej jedovatej plodiny, porovnávanie materiálov na výstavbu prístrešku a výber takého, ktorý zvládne všetky výkyvy počasia. A tak sa porovnávanie ťahá s nami počas celej našej ľudskej existencie až dodnes. Dnes je taktiež dôležité porovnávať, a to z mnohých dôvodov. Najčastejším z nich sú peniaze. Každý z nás chce čo najlepší produkt za čo najmenej peňazí. Preto porovnávame v obchode, ktorý keksík je za rovnaké peniaze zdravší, väčší, sladší a podobne. Pravá výhoda porovnávania sa však prejaví pri drahších veciach, kedy nám dokáže správne porovnávanie ušetriť skutočne veľké peniaze. Jednou z takých vecí je napríklad poistenie – havarijné poistenie a zákonné poistenie. Správnym výberom získate nielen mnohé asistenčné služby a iné výhody navyše, ale keďže poistenie je dlhodobou záležitosťou, ušetríte veľa peňazí.

Porovnávajte moderne

Kým v minulosti spočívalo porovnávanie v návštevách jednotlivých poisťovní a ručnom porovnávaní informácií, ktoré ste našli v rôznych letákoch a zmluvných podmienkach, dnes sme už od tejto driny odbremenení. OnlinePorovnanie je internetový portál nezávislej maklérskej spoločnosti Insuria constulting, ktorého hlavným cieľom je umožniť rýchle a jednoduché porovnanie ponúk vybraných druhov poistenia. Nielenže si vyberiete najvýhodnejšie poistenie, ale môžete ho rovno aj uzatvoriť pohodlne cez internet. Najprv však musíte vybaviť zrušenie PZP, ktoré ste mali doteraz. Portál funguje na jednoduchom princípe – vyberiete si poistenie o ktoré máte záujem, zadáte informácie o sebe a svojom vozidle a v priebehu pár sekúnd sa vám zobrazia ponuky poisťovní. Jednoduchšie to snáď už ani nemôže byť. Povedzme, že sa vám najviac zapáčila ponuka PZP Union, poistenie uzatvoríte z domu cez internet a máte pokoj. A z porovnávania poistenia je zrazu zábava!