Ste hráčom csgo a chcete si kúpiť nejaký suvenír? Alebo hľadáte ideálny darček pre aktívneho hráča tejto populárnej hry? Potom môže byť karambit csgo tou správnou voľbou.

Na začiatok sa možno pýtate, čo je to ten karambit? Pre hráča csgo je to pravdepodobne viac než známy pojem. Hra csgo je rozšírená po celom svete a pozná ju prakticky každý. Nie každý však vie, že okrem už teraz veľkej, ale neustále sa zväčšujúcej palety strelných zbraní, v tejto hre vystupujú aj zbrane nestrelné. Ako napríklad nože. A nie len jeden, ale skutočne veľa rôznych typov nožov. A jedným z nich je karambit csgo. Ten si len tak s hocijakým iným nožom nepomýlite. Hlavnou vecou, ktorá ho odlišuje od všetkých ostatných nožov, je zakrivená čepeľ. Jej tvar je inšpirovaný tvarom tigrieho pazúra. Karambit rozhodne nie je žiadnym moderným vynálezom, predkovia karambitu sa po prvý krát objavili v 11. storočí v Indonézii. A jeho použitie bolo diametrálne odlišné, aké je dnes, špeciálne v prípade karambitu csgo. Pôvodne totiž karambit používali poľnohospodári ako všestranného pomocníka pri práci. Už vtedy si uvedomili, aké zázraky dokáže zakrivená čepeľ. Až neskôr sa prišlo na to, že karambit vie byť všestranným pomocníkom aj v iných oblastiach.

Z hry do skutočnosti

V oblasti sebaobrany je karambit naozaj výborným pomocníkom. Aj keď sa to na prvý pohľad možno vôbec nezdá, zakrivená čepeľ dokáže divy. Obyčajné nože csgo nikdy nebudú tak účinné ako karambit. Ten umožňuje rýchle a jednoduché odrazenie útoku, pri minimálnej vynaloženej námahe. Práca s ním je veľmi rýchla a presná a aj neskúsený človek s ním dokáže spraviť veľké veci. Tu sa prejaví zakrivená čepeľ, vďaka ktorej pri obrane zasiahnete útočníka do takých miest, kde by ste sa s obyčajným nožom len tak ľahko netrafili. A tak sa dostávame k hrdinovi z hry csgo, ktorým je karambit csgo, presnejšie, karambit fade. Karambit fade je karambit, ktorý sa od ostatných odlišuje svojou typickou farebnou kombináciou a vyhotovením. Ide o vernú napodobeninu z hry csgo, ale plne funkčnú. Práve preto môže byť práve karambit fade tým pravým darčekom pre hráča csgo.